Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 червня 2019 р.

Внесення змін до Програми розвитку міжнародних відносин міста Чернігова та сприяння залученню інвестицій на 2018-2019 роки

Внесення змін до Програми розвитку  міжнародних відносин міста Чернігова та сприяння залученню інвестицій  на 2018-2019 роки

Відповідно до Європейської Хартії місцевого самоврядування, Конституції України, п.п. 22 п. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України «Про інвестиційну діяльність», «Про індустріальні парки», «Про державно-приватне партнерство», «Про транскордонне співробітництво», «Про засади державної регіональної політики», рішення Чернігівської обласної ради від 27 січня 2016 року за № 2-3/VII «Про Програму розвитку інвестиційної, зовнішньоекономічної та виставково – ярмаркової діяльності Чернігівської області на 2016 – 2020 роки «Чернігівщина конкурентоспроможний регіон», рішення Чернігівської міської ради від 29 грудня 2016 року № 14/VII-4 «Про Стратегію розвитку міста Чернігова на період до 2020 року», міська рада вирішила:

1. Внести зміни до Програми розвитку міжнародних відносин міста Чернігова та сприяння залученню інвестицій на 2018-2019 роки та викласти розділ 9 в наступній редакції: «Виконавцями заходів Програми є виконавчий комітет міської ради (відділ міжнародних відносин) та управління економічного розвитку міста міської ради. До виконання окремих заходів можуть залучатися інші структурні підрозділи міської ради, а також інші підприємства, установи і організації. Контроль за виконанням цієї Програми здійснює Чернігівська міська рада».

2. Додаток до Програми розвитку міжнародних відносин міста Чернігова та сприяння залученню інвестицій на 2018-2019 роки «Кошторис витрат на реалізацію заходів Програми розвитку міжнародних відносин міста Чернігова та сприяння залученню інвестицій на 2018-2019 роки», викласти в редакції що додається.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Шевченка О.В., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ломако О. А.  та постійну комісію міської ради з питаньcоціально-економічного розвитку, підприємництва, туризму та інвестиційної діяльності (Осіковська Н. С.).


Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!