Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 червня 2019 р.

ПРОГРАМА ЕКОНОМІЧНОГО ТА СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ МІСТА ЧЕРНІГОВА на 2017 рік

ПРОГРАМА  ЕКОНОМІЧНОГО ТА СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ МІСТА ЧЕРНІГОВА на 2017 рік

Програма економічного та соціального розвитку міста Чернігова на 2017 рік (далі – Програма) розроблена з метою втілення на рівні міста єдиної державної політики розвитку України.

Законодавчим підґрунтям для розроблення Програми є статті 119, 143 Конституції України, стаття 27 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закон України “Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України”, Бюджетний кодекс України, постанова Кабінету Міністрів України від 26 квітня 2003 № 621 «Про розроблення прогнозних і програмних документів економічного і соціального розвитку та складання проекту державного бюджету».

Програму розроблено за пропозиціями управлінь та відділів міської ради з урахуванням Глобальних цілей сталого розвитку 2030, Стратегії сталого розвитку Чернігівської області на період до 2020 року, Плану дій зі сталого енергетичного розвитку м. Чернігова на 2015-2023 роки та заходів міських цільових програм.

У Програмі відображені головні проблеми, що стримують розвиток економіки та соціальної сфери, визначені цілі та пріоритети економічного і соціального розвитку міста на 2017 рік.

Прогнозні показники Програми розраховані на основі аналізу економічної ситуації в Україні та у місті в поточному році, з використанням статистичних даних, з урахуванням прогнозів та розрахунків комунальних підприємств міської ради, основних промислових підприємств міста за результатами їх фінансово-господарської діяльності у 2016 році.

Фінансування передбачених Програмою заходів здійснюватиметься за рахунок коштів інвесторів, суб’єктів господарювання, місцевих та державного бюджетів, а також інших джерел, не заборонених законодавством.

Програма є основою для формування та раціонального використання фінансових ресурсів відповідно до визначених цілей і завдань економічного і соціального розвитку міста.

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!