Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 червня 2019 р.

Зміни до Програми капітального ремонту ліфтів у житлових будинках міста Чернігова на 2016 – 2020 роки

Зміни до Програми капітального ремонту ліфтів у житлових будинках міста Чернігова на 2016 – 2020 роки

Відповідно до підпункту 22 пункту 1 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування  в Україні”, розглянувши пропозицію управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради щодо забезпечення задовільного та безпечного стану експлуатації ліфтів у житлових будинках міста Чернігова, міська рада вирішила:

1. Затвердитизміни до розділу 6 в частині таблиці розподілу коштів за роками та додатку 1 до Програми капітального ремонту ліфтів у житлових будинках міста Чернігова на 2016-2020 роки, затвердженої  рішенням Чернігівської міської ради від 31 березня 2016 року № 6/VII-16 “Про Програму капітального ремонту ліфтів у житлових будинках міста Чернігова на 2016-2020 роки” зі змінами та викласти їх в новій редакції.

2. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.), керівникам комунальних підприємств: „Деснянське”, „Новозаводське”, „ЖЕК-10”, „ЖЕК-13” Чернігівської міської ради (Пригара В. В., Николенко В. М., Волок Р. В., Прищеп В. М.) вжити відповідних заходів щодо реалізації Програми капітального ремонту ліфтів у житлових будинках міста Чернігова на 2016-2020 роки.

3. Контроль за виконаннямцьогорішенняпокласти на заступника міськогоголовиКириченка О. В. та постійнукомісіюміської ради з питаньжитлово-комунальногогосподарства, транспорту і зв’язку та енергозбереження  (Антонов О. С.)

 


Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!