Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 червня 2019 р.

Про внесення змін до Програми з інформаційного забезпечення населення м. Чернігова друкованим засобом масової інформації газетою «Чернігівські відомості» комунального підприємства «Редакція Чернігівської міської газети «Чернігівські відомості» Чернігівської міської ради на 2016 – 2018 роки (нова редакція)

Про внесення змін до Програми  з інформаційного забезпечення  населення м. Чернігова друкованим  засобом масової інформації газетою  «Чернігівські відомості» комунального  підприємства «Редакція Чернігівської  міської газети «Чернігівські відомості»  Чернігівської міської ради  на 2016 – 2018 роки (нова редакція)

Основні положення Програми

1.1. Програма висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування міста Чернігова у друкованих засобах масової інформації на 2016 – 2018 роки (далі – Програма) розроблена відповідно до Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про інформацію», «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні», «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації»,  «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів», «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації», «Про публічні закупівлі», якими встановлюються економічні, соціальні, організаційні умови функціонування друкованих засобів масової інформації.

1.2. Діяльність Чернігівської міської ради, її виконавчого органу та структурних підрозділів Чернігівської міської ради  (далі – "органів місцевого самоврядування") висвітлюється на умовах договорів про висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування, який укладається між Головним розпорядником та редакціями друкованих засобів масової інформації, що визначаються відповідно до цієї Програми.

1.3. Визначення друкованих засобів масової інформації здійснюється згідно з принципами ефективності та прозорого здійснення закупівель, створення конкурентного середовища, запобігання проявам корупції, а також надання редакціям реформованих друкованих засобів масової інформації пріоритетного права на укладення договорів про висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування.

 

Мета Програми

Метою Програми є забезпечення розвитку демократичного, громадянського суспільства, сприяння дієвому контролю громади за діяльністю органів і посадових осіб місцевого самоврядування шляхом  оперативного одержання, збирання, створення,  поширення,  використання  і  зберігання інформації про діяльність  органів   місцевого самоврядування і задоволення   інформаційних  потреб  громадян, юридичних осіб про роботу органів місцевого самоврядування.

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!