Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 червня 2019 р.

Про внесення змін до рішення міської ради від 28 січня 2016 року № 3/VII-5 “Про Програму проведення поточного ремонту будинків, об’єктів благоустрою та виконання заходів з підготовки до зими житлового фонду міста Чернігова на 2016 рік ”

Про внесення змін до рішення  міської ради від  28 січня 2016 року  № 3/VII-5 “Про Програму проведення  поточного ремонту будинків, об’єктів  благоустрою та виконання заходів з підготовки до зими житлового фонду міста Чернігова на 2016 рік ”


Відповідно до підпункту 22 пункту 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши пропозицію управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради  щодо поліпшення технічного стану житлових будинків, міська рада вирішила:

1. Затвердити зміни до пункту 7 розділу 1 та  розділу 6 в частині таблиці обсягів коштів міського бюджету, необхідних для реалізації Програми, у розрізі відповідальних виконавців, рішення Чернігівської міської ради від  28 січня 2016 року № 3/VII-5 “Про Програму проведення поточного ремонту будинків, об’єктів благоустрою та виконання заходів з підготовки до зими житлового фонду  міста Чернігова на 2016 рік” та викласти в новій редакції, згідно з додатком.

2. Фінансовому   управлінню   Чернігівської міської ради  (Мельник О. Г.) передбачити у міському бюджеті на 2016 рік видатки на виконання Програми проведення поточного ремонту будинків, об’єктів благоустрою та виконання заходів з підготовки до зими житлового фонду міста Чернігова на 2016 рік.

3. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.), керівникам комунальних підприємств: „Деснянське”, „Новозаводське”, „ЖЕК-10”, „ЖЕК-13” Чернігівської міської ради (Пригара В. В., Николенко В. М., Волок Р. В., Прищеп В. М.) вжити         відповідних заходів   щодо   реалізації Програми  проведення  поточного  ремонту будинків, об’єктів благоустрою та виконання заходів з підготовки до зими житлового фонду міста Чернігова на 2016 рік.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Кириченка О. В. та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку та енергозбереження (Антонов О. С.)


Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!