Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 червня 2019 р.

Програма відновлення дитячих ігрових та спортивних майданчиків на 2016 – 2017 роки

Програма

відновлення дитячих ігрових та спортивних майданчиків

на  2016 – 2017 роки


Визначення проблеми, на розв’язання якої спрямована Програма 

Найголовнішим об'єктом турботи нашої держави є діти. Вони заслуговують на захищене, здорове та творче середовище, в якому могли б, граючись, повноцінно розвиватися. Дітям необхідно створити якомога кращі умови на початку життя, які б дозволяли їм бути фізично здоровими, розумово розвиненими, емоційно врівноваженими, соціально відповідальними та здатними набувати знання.

Світ дитини – це світ, в якому дорослі повинні створити найкращі стартові умови для її життя та сприяти розвитку індивідуальних здібностей в безпечному середовищі. У такому випадку українська сім'я буде щасливою та стійкою до глобальних світових змін.

На цей час управлінням житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради разом з підпорядкованими управлінню комунальними підприємствами «Деснянське», «Новозаводське», «ЖЕК-10», «ЖЕК-13» Чернігівської міської ради та районними у місті радами проведено обстеження існуючих дитячих ігрових та спортивних майданчиків на прибудинкових територіях житлових будинків, визначено рівень забезпечення ігровим та спортивним обладнанням та потреби в їхньому оновленні або повній заміні. Значна кількість встановленого ще під час будівництва житлових будинків ігрового та спортивного обладнання  потребує повної або часткової заміни.

 

Мета Програми 

Основна мета Програми полягає у забезпеченні дітей міста дитячими ігровими та спортивними майданчиками з метою активного відпочинку, фізичного та соціального розвитку.

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!