Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 червня 2019 р.

Продовження терміну дії Програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців м. Чернігова на 2014 - 2015 роки (45 сесія 6 скликання) зі змінами і доповненнями (49 сесія 6 скликання) на 2016 рік

Про продовження терміну дії Програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців м. Чернігова на 2014 - 2015 роки (45 сесія 6 скликання) зі змінами і доповненнями (49 сесія 6 скликання) на 2016 рік


Відповідно до пункту 22 частини 1 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та з метою підвищення рівня соціального захисту учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, підтримання їх належного морально-психологічного стану, поліпшення ефективності взаємодії органів місцевого самоврядування з міжнародними, регіональними громадськими організаціями та іншими юридичними особами у сфері підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей міська рада вирішила:

1. Продовжити термін дії Програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців м. Чернігова на 2014 - 2015 роки, затвердженої рішенням Чернігівської міської ради від 28 листопада 2014 року (45 сесія 6 скликання) зі змінами і доповненнями (49 сесія 6 скликання) на 2016 рік до затвердження нової програми.

2. Фінансовому управлінню міської ради передбачити фінансування видатків на виконання заходів Програми у міському бюджеті на 2016 рік.

3. Керівникам структурних підрозділів Чернігівської міської ради, виконавчих органів м. Чернігова та громадським організаціям вжити відповідних заходів щодо реалізації Програми.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань регламенту, законності, прав і свобод громадян та запобігання корупції (Черненок М. П.), з питань соціально-економічного розвитку, підприємства, туризму та інвестиційної діяльності (Осіковська Н. С.), з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М.), з питань освіти, медицини, соціального захисту, культури, молодіжної політики та спорту (Білогура В. О.) та заступника міського голови Ломако О. А.

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!