Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 лютого 2020 р.

Депутат міськради від «Нашого краю» взяв участь у Форумі активних громадян


Фото № 1
Фото № 2

Депутат Чернігівської міської ради від партії «Наш край» Віктор Бистров взяв участь у Форумі активних громадян, що пройшов у Чернігові 13 лютого.

Учасниками заходу стали представники влади і громадських організацій, а також активні мешканці Чернігова. Організував форум Міжнародний Республіканський Інститут (IRI). За задумом організаторів, Форум активних громадян – це можливість для міської влади та громадськості зустрітися й обговорити важливі питання розвитку міста та визначити вектори співпраці.

За словами Віктора Бистрова, такі заходи сприяють кращому діалогу між представниками громадських організацій, політичних партій, місцевих органів влади і громадськості, яка хоче впливати на прийняття рішень. «Чим активнішою буде громадськість, тим більш результативно вона впливатиме на розвиток свого міста, своєї громади», - зазначив Віктор Бистров. Він додав, що нині діють чимало інструментів впливу з боку громадськості на місцеву владу, однак не завжди громадяни активно й ефективно їх використовують з різних причин.

Під час форуму йшлося про інструменти взаємодії громадськості з органами місцевого самоврядування, міський розвиток та участь у ньому громади. Також були презентовані проекти випускників академії громадян та школи молодого політика, що пропонується втілити в обласному центрі Чернігівщини.

 

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!