Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 грудня 2019 р.

У Ріпках та Добрянці представники «Нашого краю» передали обладнання у дитсадки


Фото № 1
Фото № 2

У селищах Ріпки і Добрянка на Чернігівщині представники обласної організації партії «Наш край» передали сучасне обладнання і необхідні речі у три місцеві дитячі садки. Про це повідомив депутат Чернігівської обласної ради від «Нашого краю» Петро Головач.
За його словами, до представників політичної сили звернулися батьки вихованців і керівництво дитсадків з проханням надати допомогу. «Ми радо відгукнулися і допомогли, адже «Наш край» завжди дбає про дітей, створення належних умов для їхнього навчання та виховання», - розказав Петро Головач. 
Вихованці одного з дитсадків у Ріпках отримали сучасний музичний центр, а також комплекти постільної білизни і дитячі стільці, інший – килимове покриття. Депутат облради особисто завітав до дитсадків та вручив подарунки. Діти підготували концертну програму. Почесним гостем заходів також став депутат Чернігівської міської ради від «Нашого краю» Віктор Бистров.
Дитсадку у селищі Добрянка передали холодильник та електронні ваги. Крім того, учасниками зустрічі стали Добрянський селищний голова Михайло Шабовта-Самуйліч і секретар Добрянської селищної ради Світлана Бицько. Під час заходу йшлося і про перспективи розвитку громади, у тому числі перші місцеві вибори, що відбудуться у Добрянській ОТГ 22 грудня.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край» 
 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!