Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
5 травня 2017 р.

Рішення міської ради "Про зміни до Програми реалізації громадського бюджету (бюджету участі) у місті Чернігові на 2016-2020 роки"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я 

 м. Чернігів

 21 квітня 2017 року                                                                                                № 19/VII - 3


Про зміни до Програми реалізації громадського
бюджету (бюджету участі) у місті Чернігові на
2016-2020 роки

 

Керуючись пунктом 22 частини 1 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою удосконалення інноваційних механізмів залучення громадськості до розподілу коштів міського бюджету м. Чернігова та розвитку демократичного процесу обговорення громадою напрямів використання бюджетних коштів, міська рада вирішила:

1. Завтердити зміни до Програми реалізації громадського бюджету (бюджету участі) у місті Чернігові на 2016-2020 роки, що додаються.

2. Фінансовому управлінню міської ради (Лисенко О. Ю.) передбачити фінансування видатків на виконання заходів Програми у міському бюджеті на 2018 рік.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, бюджету та фінансів         (Тарасовець О. М.), робочу групу з питань реалізації громадського бюджету (бюджету участі) в місті Чернігові та на заступника міського голови Ломако О. А.

 

 

Міський голова                                                                                         В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!