Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 січня 2021 р.

Про проведення заходів до дня Святого Миколая, Новорічних та Різдвяних свят

     Завдяки успішній реалізації міської Програми соціальної підтримки сімей з дітьми, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у місті Чернігові на IV квартал 2020 року, управління (служба) у справах дітей міської ради привітало з Днем Святого Миколая, Новорічними та Різдвяними святами майже 800 дітей різних категорій, які проживають у      м. Чернігові.

        День Святого Миколая – це символ людської надії і віри у майбутнє українських дітей, а піклування та турбота про наших дітей, захист їхніх прав, підтримка – один із найголовніших пріоритетів у сфері захисту прав дітей. Цього дня у Чернігівському навчально-реабілітаційному центрі №2 Чернігівської міської ради було організовано вручення подарунків для 200 дітей з особливими потребами.

        Новий рік для дитини – чарівна казка. Час коли збуваються мрії та відбуваються різноманітні дива. Напередодні Новорічних та Різдвяних свят до управління були запрошені опікуни, піклувальники та прийомні батьки, яким було вручено солодкі подарунки майже для 250 дітей якими вони опікуються, 49 дітей вихованців п’яти дитячих будинків сімейного типу отримали подарунки вдома.

     Привітаннями та подарунками було охоплено більше ніж 400 дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, 10 дітей що проживають в Чернігівському обласному центрі соціально-психологічної допомоги, 75 дітей з інвалідністю, які виховуються вдома, 32 дитини, один з батьків яких загинув у районі проведення антитерористичної операції. Всі ці діти потребують особливої турботи з боку держави.

        Заходи проходили з дотриманням протиепідемічних вимог.

 

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!