Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 березня 2024 р.

Протокол зборів співвласників багатоквартирного будинку № 7В по вул. Незалежності

№ протоколу:
1
Дата протоколу:
09.11.2023
Адреса:
вул. Незалежності
Номер будинку:
Тип:
Обрання управителя, уповноваженої особи та затвердження умов договору з управителем
Результативна частина протоколу:
1. З метою забезпечення проведення загальних зборів обрати:
- головою зборів - Спасіка А. В.
- секретарем зборів - Матюшка С. М.
- лічильну комісію - Спасіка А. В., Матюшка С. М.
2. Передати всі функції з управління багатоквартирним будинком № 7В по вулиці Незалежності в м. Чернігові Управителю.
3. Обрати Управителем з управління багатоквартирним будинком № 7В по вулиці Незалежності в м. Чернігові з переданням всіх функцій з управління багатоквартирним будинком та прибудинковою територією Товариство з обмеженою відповідальністю "Атмосфера Затишку" код ЄДРПОУ: 45351181.
4. Затвердити між співвласниками багатоквартирного будинку № 7В по вулиці Незалежності в м. Чернігові з товариством з обмеженою відповідальністю "Атмосфера Затишку" Договір про надання послуг з управління багатоквартирним будинком та прибудинковою територією. Визначити перелік, періодичність послуг (Додаток 4 до Договору) та ціну на послуги управління багатоквартирним будинком у розмірі 9,8 гривень (в тому числі податок на додану вартість та/або єдиний податок, якщо управитель є його платником) на місяць за 1 кв. метр загальної площі житлового або нежитлового приміщення у будинку, що еквівалентно 0.1463% МЗП на місяць за 1 кв. метр загальної площі житлового або нежитлового приміщення у будинку; Нарахування вартості послуг розпочати з 01.01.2024 року.
5. Затвердити правила добросусідства та проживання в багатоквартирному будинку № 7В по вулиці Незалежності.
6. Обрати Спасіка Андрія Володимировича уповноваженою особою від співвласників багатоквартирного будинку № 7В по вулиці Незалежності в м. Чернігові на підписання Договору про надання послуг з управління багатоквартирним будинком між співвласниками будинку та Управителем, передачу технічної документації, здійсненням контролю за виконанням вищезазначеного Договору, подання даного Протоколу Загальних зборів співвласників багатоквартирного будинку № 7В по вулиці Незалежності в м. Чернігові на зберігання до Виконавчого комітету Чернігівської міської ради.
Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!