Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 жовтня 2023 р.

Протокол зборів співвласників багатоквартирного будинку № 37А по вул. Льотна

№ протоколу:
Б/Н
Дата протоколу:
02.10.2023
Адреса:
вул. Льотна
Номер будинку:
37А
Тип:
Обрання управителя, уповноваженої особи та затвердження умов договору з управителем
Результативна частина протоколу:
1. Обрати головою зборів Чередниченко Д. О.; секретарем зборів: Павленко Н. І.
2. Визначити форму управління будинком, а саме передати багатоквартирний будинок 37А по вул. Льотній в м. Чернігів в управління Управителю.
3. Обрати Управителем багатоквартирного будинку 37А по вул. Льотній в м. Чернігів - Товариство з обмеженою відповідальністю "СТРІЛЕЦЬКА НАБЕРЕЖНА" (14033, Чернігівська обл., м. Чернігів, вул. Стрілецька, будинок 88, оф. 4, код ЄДРПОУ 39444869) з передачею функцій з управління, утримання та обслуговування будинку та прибудинкової території.
4. Затвердити умови Договору про надання послуги з управління багатоквартирним будинком в редакції, яка запропонована зборам співвласників (додаток 1 до цього протоколу).
5. Обрати уповноважену особу від співвласників багатоквартирного будинку 37А по вул. Льотній в м. Чернігів - Чередниченко Д. О. (власник квартири № __ ) на підписання з Управителем ТОВ "СТРІЛЕЦЬКА НАБЕРЕЖНА" Договору про надання послуги з управління багатоквартирним будинком (змін до нього), на умовах, затверджених зборами співвласників (додаток 1 до цього протоколу), та який буде обов'язковим для виконання всіма співвласниками.
6. Обрати уповноважену особу від ТОВ "Стрілецька набережна" для подання протоколу зборів співвласників багатоквартирного будинку за місцезнаходженням: м. Чернігів, вулиця Льотна, будинок 37А від 02.10.2023 року на зберігання до виконавчого комітету Чернігівської міської ради Малиш О. А.
Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!