Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
7 серпня 2023 р.

Протокол зборів співвласників багатоквартирного будинку № 21 (секція 10/5) по вул. Незалежності

№ протоколу:
1
Дата протоколу:
14.05.2023
Адреса:
вул. Незалежності
Номер будинку:
21 (секція 10/5)
Тип:
Обрання управителя, уповноваженої особи та затвердження умов договору з управителем
Результативна частина протоколу:
1. Обрати Головою зборів — власника приміщення __ Герасименко Р. І., Секретарем зборів — власника приміщення __ Науменко Ю.Ю.
2. Обрати управителем у багатоквартирному будинку за адресою: м. Чернігів, вул. Незалежності, буд. 21 (секція 10/5) – ТОВ «Керуюча Житлово-Комунальна Компанія «ПОЛІСЬКА» Код ЄДРПОУ: 32284876.
3. Затвердити Договір про надання послуг з управління багатоквартирного будинку в запропонованій редакції.
4. Обрати уповноважену особу на виконання п.3 ч.2 ст.10 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку»: Герасименко Р. І.; Повноваження викласти в Додатку №1 до цього протоколу.
5. Обрати індивідуальну модель організації договірних відносин (без обслуговування внутрішньо будинкових мереж) із постачальниками комунальних послуг відповідно до ЗУ «Про житлово-комунальні послуги».
6. Надати дозвіл управителю багатоквартирного будинку за адресою: м. Чернігів, вул. Незалежності, буд. 21 на передачу в користування приміщення (групи приміщень), в т.ч. і обладнання, що розміщено в них, фізичним та юридичним особам за умови, що не будуть погіршені умови експлуатації багатоквартирного будинку. Перелік приміщень, що можуть бути передані Управителем №: 001, 002, 44-101, 47-101.
Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!