Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
7 квітня 2023 р.

Протокол зборів співвласників багатоквартирного будинку № 103 по вул. Генерала Пухова

№ протоколу:
Б/Н
Дата протоколу:
27.01.2023
Адреса:
вул. Генерала Пухова
Номер будинку:
103
Тип:
Зміна управителя, уповноваженої особи та затвердження умов договору
Результативна частина протоколу:
1. Обрати головою зборів – Давиденка Василя Васильовича, секретарем зборів – Горбача Сергія Михайловича.
2. Передати всі функції з управління будинком № 103 по вул. Генерала Пухова в м. Чернігові Управителю багатоквартирним будинком.
3. Відмовитись від послуг (відкликати як управителя) комунального підприємства "ЖЕК-10" Чернігівської міської ради по управлінню будинком № 103 по вул. Генерала Пухова в м. Чернігові, та достроково розірвати договір управління. Обрати уповноважену особу від співвласників багатоквартирного будинку № 103 по вул. Генерала Пухова в м. Чернігові у складі 1 (одного) співвласника будинку: Томилко Олену Анатоліївну на проведення дій щодо дострокового розірвання договору з Комунальним підприємством "ЖЕК-10" Чернігівської міської ради по управлінню багатоквартирним будинком № 103 по вул. Генерала Пухова в м. Чернігові, відповідно до норм чинного законодавства, в тому числі: підписання додаткових угод, актів тощо.
4. Обрати Управителем багатоквартирного будинку № 103 по вул. Генерала Пухова в м. Чернігові з переданням всіх функцій з управління багатоквартирним будинком та прибудинковою територією - Приватне підприємство "Техкомсервіс", код ЄДРПОУ 32729180, юридична адреса: 14034, м. Чернігів, вул. 1-го Травня, буд. 171.
5. Затвердити:
- Умови Договору про надання послуги з управління багатоквартирним будинком № 103 по вул. Генерала Пухова в м. Чернігові між його співвласниками та ПП "Техкомсервіс", як Управителем;
- Кошторис витрат на утримання будинку та прибудинкової території (будинок № 103 по вул. Генерала Пухова в м. Чернігові), що є невід'ємною частиною даного Протоколу (Додаток № 2 до даного Протоколу) та ціну (тариф) послуги з управління багатоквартирним будинком № 103 по вул. Генерала Пухова у м. Чернігів: 6,2878 грн. на місяць за 1 м. кв. загальної площі житлового приміщення першого поверху у будинку та 7,5089 грн. на місяць за 1 м. кв. загальної площі житлового приміщення другого і вище поверхів у будинку, згідно Додатку № 2 "Кошторис витрат на утримання будинку та прибудинкової території (будинок № 103 по вул. Генерала Пухова в м. Чернігові)"; ціна (тариф) послуги з управління для нежитлових приміщень визначається згідно Договорів на послугу управління між Управителем багатоквартирного будинку та конкретним власником нежитлового приміщення відповідно до тих складових послуги з управління багатоквартирним будинком, що надаються для даного нежитлового приміщення.
- Вимоги до якості послуги з управління будинком (будинок № 103 по вул. Генерала Пухова в м. Чернігові) згідно Додатку №3 "Вимоги до якості послуги з управління будинком (будинок № 103 по вул. Генерала Пухова в м. Чернігові)", що є невід'ємною частиною даного Протоколу (Додаток №3 до даного Протоколу).
6. Обрати від співвласників багатоквартирного будинку № 103 по вул. Генерала Пухова в м. Чернігові уповноважених осіб у складі 1 (одного) співвласника будинку: Давиденко Василя Васильовича на підписання Договору про надання послуги з управління багатоквартирним будинком між співвласниками вищезазначеного житлового будинку та ПП "Техкомсервіс", як Управителем, здійснення контролю за виконанням Договору, підписання Додаткових угод до Договору. Уповноважити ПП "Техкомсервіс" на подання даного Протоколу на зберігання до Виконавчого комітету Чернігівської міської ради.
Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!