Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 березня 2023 р.

Протокол зборів співвласників багатоквартирного будинку № 23А по вул. Волковича

№ протоколу:
Б/Н
Дата протоколу:
01.03.2023
Адреса:
вул. Волковича
Номер будинку:
23А
Тип:
Обрання управителя, уповноваженої особи та затвердження умов договору з управителем
Результативна частина протоколу:
1. Затвердити порядок денний зборів. Призначити головою зборів співвласників Василенко Олесю Михайлівну, секретарем зборів - ПП "ЖИТЛОІНВЕСТ" в особі директора Медвідь Миколи Володимировича. Василенко Олесі Михайлівні - голові зборів співвласників та Медвідь Миколі Володимировичу - секретарю зборів повноваження скласти та підписати протокол зборів співвласників.
2. Передати усі функції з управління та розпорядження спільним майном багатоквартирного будинку по вул. Волковича 23А в м. Чернігові управителю з укладанням колективного договору про надання послуги з управління багатоквартирним будинком; Визначити управителем багатоквартирного будинку по вул. Волковича 23А в м. Чернігові Товариство з обмеженою відповідальністю "Своя оселя", передати йому усі функції та повноваження з управління спільним майном будинку, укласти з ним колективний договір про надання послуги з управління багатоквартирним будинком та уповноважити управителя ТОВ "Своя оселя" подати даний протокол зборів співвласників багатоквартирного будинку по вул. Волковича 23А до виконавчого комітету Чернігівської міської ради.
3. Затвердити договір з управителем багатоквартирним житловим будинком з визначеними в ньому повноваженнями управителя щодо управління багатоквартирним будинком та спільним майном, вимогами до якості послуг з управління будинком, кошторисом витрат на утримання будинку та прибудинкової території, вартістю послуг з управління будинком: тариф 5,95 грн за 1 квадратний метр загальної площі житлових приміщень на 1 місяць.
4. Обрати уповноваженою особою співвласників для укладання договору з управителем та здійснення контролю за його виконанням голову зборів співвласників - Василенко Олесю Михайлівну.
Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!