Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 березня 2023 р.

Протокол зборів співвласників багатоквартирного будинку № 16 по просп. Левка Лук'яненка

№ протоколу:
Б/Н
Дата протоколу:
27.10.2022
Адреса:
просп. Левка Лук'яненка
Номер будинку:
16
Тип:
Зміна управителя, уповноваженої особи та затвердження умов договору
Результативна частина протоколу:
1. Обрати:
- головою зборів - Маринець Валентину Петрівну
- секретарем зборів - Ольховик Марію Іллівну.
2. Передати всі функції з управління будинком № 16 по просп. Левка Лук'яненка в м. Чернігові Управителю багатоквартирним будинком.
3. Відмовитись від послуг (відкликати як управителя) ОБ'ЄДНАННЯ ЖИТЛОВО-БУДІВЕЛЬНИХ КООПЕРАТИВІВ М. ЧЕРНІГОВА по управлінню будинком № 16 по просп. Левка Лук'яненка в м. Чернігові, та достроково розірвати договір управління. Обрати уповноважену особу від співвласників багатоквартирного будинку № 16 по просп. Левка Лук'яненка в м. Чернігові у складі 1 (одного) співвласника будинку - Маринець Валентину Петрівну, на проведення дій щодо дострокового розірвання договору з ОБ'ЄДНАННЯМ ЖИТЛОВО-БУДІВЕЛЬНИХ КООПЕРАТИВІВ М. ЧЕРНІГОВА по управлінню будинком № 16 по просп. Левка Лук'яненка в м. Чернігові, відповідно до норм чинного законодавства, в тому числі: підписання додаткових угод, актів тощо.
4. Обрати Управителем багатоквартирного будинку № 16 по просп. Левка Лук'яненка в м. Чернігові з переданням всіх функцій з управління багатоквартирним будинком та прибудинковою територією - Приватне підприємство "Техкомсервіс", код ЄДРПОУ 32729180, юридична адреса: м. Чернігів, вул. 1-го Травня, буд. 171, поштовий індекс 14034.
5. Затвердити:
- Умови Договору про надання послуги з управління багатоквартирним будинком № 16 по просп. Левка Лук'яненка в м. Чернігові між його співвласниками та ПП "Техкомсервіс", як Управителем;
- Кошторис витрат на утримання будинку та прибудинкової території (будинок № 16 по просп. Левка Лук'яненка в м. Чернігові), що є невід'ємною частиною даного Протоколу (Додаток № 2 до даного Протоколу) та ціну (тариф) послуги з управління багатоквартирним будинком № 16 по просп. Левка Лук'яненка в м. Чернігові: 4,9281 грн. на місяць за 1 м кв. загальної площі житлового приміщення першого поверху у будинку та 6,5923 грн. на місяць за 1 м кв. загальної площі житлового приміщення другого і вище поверхів у будинку, згідно Додатку № 2 "Кошторис витрат на утримання будинку та прибудинкової території (будинок № 16 по просп. Левка Лук'яненка в м. Чернігові)"; ціна (тариф) послуги з управління для нежитлових приміщень визначається згідно Договорів на послугу з управління між Управителем багатоквартирного будинку та конкретним власником нежитлового приміщення відповідно до тих складових послуги з управління багатоквартирним будинком, що надаються для даного нежитлового приміщення.
- Вимоги до якості послуги з управління будинком (будинок № 16 по просп. Левка Лук'яненка в м. Чернігові) згідно Додатку № 3 "Вимоги до якості послуги з управління будинком № 16 по просп. Левка Лук'яненка в м. Чернігові", що є невід'ємною частиною даного Протоколу (Додаток № 3 до даного Протоколу).
6. Обрати від співвласників багатоквартирного будинку № 16 по просп. Левка Лук'яненка в м. Чернігові уповноважених осіб, у складі 1 (одного) співвласника будинку: Маринець Валентини Петрівни, на підписання Договору про надання послуги з управління багатоквартирним будинком між співвласниками вищезазначеного будинку та ПП "Техкомсервіс", як Управителем, здійснення контролю за виконанням Договору, підписання Додаткових угод до Договору. Уповноважити ПП "Техкомсервіс" на подання даного Протоколу на зберігання до Виконавчого комітету Чернігівської міської ради.
Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!