Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
15 березня 2023 р.

Протокол зборів співвласників багатоквартирного будинку № 14 по вул. Воскресенська

№ протоколу:
Б/Н
Дата протоколу:
15.09.2022
Адреса:
вул. Воскресенська
Номер будинку:
14
Тип:
Обрання управителя, уповноваженої особи та затвердження умов договору з управителем
Результативна частина протоколу:
1. Призначити головою зборів співвласників Собиченка Віталія Миколайовича та надати Собиченку Віталію Миколайовичу повноваження скласти та підписати протокол зборів співвласників.
2. Передати усі функції з управління та розпорядження спільним майном багатоквартирного житлового будинку по вул. Воскресенська, 14 м. Чернігові управителю з укладенням колективного договору про надання послуги з управління багатоквартирним будинком; Визначити управителем багатоквартирного житлового будинку по вул. Воскресенська, 14 в м. Чернігові Товариство з обмеженою відповідальністю "Своя оселя", передати йому усі функції та повноваження з управління спільним майном будинку та укласти з ним колективний договір про надання послуги з управління багатоквартирним будинком.
3. Затвердити договір з управителем багатоквартирним житловим будинком з визначеними в ньому повноваженнями управителя щодо управління багатоквартирним будинком та спільним майном, вимогами до якості послуг з управління будинком, кошторисом витрат на утримання будинку та прибудинкової території, вартістю послуг з управління будинком: тариф 9,59 грн за 1 квадратний метр загальної площі житлових приміщень на 1 місяць та 200 грн за 1 паркомісце (паркінг) на 1 місяць.
4. Обрати уповноваженою особою співвласників для укладання договору з управителем та здійснення контролю за його виконанням голову зборів співвласників - Собиченка Віталія Миколайовича.
Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!