Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 жовтня 2021 р.

Повідомлення про оприлюднення проєкту Програми економічного і соціального розвитку міста Чернігова на 2022 рік та Звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту Програми

Відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості, на офіційному веб-сайті Чернігівської міської ради 12.10.2021 для громадського обговорення оприлюднено проєкт Програми економічного і соціального розвитку міста Чернігова на 2022 рік (далі – проєкт Програми), що сформований із пропозицій структурних підрозділів Чернігівської міської ради, містить завдання та заходи роботи основних сфер життєдіяльності міста на 2022 рік і затверджується рішенням Чернігівської міської ради, та Звіт про стратегічну екологічну оцінку проєкту Програми (далі –Звіт).

Зауваження і пропозиції до Звіту та проєкту Програми просимо надавати до 12.11.2021 (включно) до управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради на поштову адресу: вул. Магістратська, 7, м. Чернігів, 14000 або на електронну адресу:  [email protected], де також можна отримати необхідну інформацію.

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!