Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 березня 2021 р.

Шановні керівники громадських та профспілкових організацій підприємців м. Чернігова!

        Згідно із п. 2 ст.10 Закону України «Про розвиток та державну підтримку малого та середнього підприємництва в Україні» до повноважень органів місцевого самоврядування належить утворення консультативних, дорадчих та інших допоміжних органів у сфері розвитку малого і середнього підприємництва.

        Розпорядженням міського голови від 15.12.2016 № 389-р (зі змінами) створено Дорадчий комітет з питань підприємництва у м. Чернігові (далі – Дорадчий комітет), затверджено положення про Дорадчий комітет та його склад.

       До складу Дорадчого комітету включено представників громадських та профспілкових організацій підприємців міста, установ та служб з питань організації господарської діяльності, депутатського корпусу Чернігівської міської ради.

       У зв’язку з оновленням складу міської ради, кадровими змінами у виконавчому комітеті міської ради формується новий склад Дорадчого комітету.

      Просимо у термін до 30 березня 2021 року надати пропозиції щодо включення до складу Дорадчого комітету представника Вашої організації.

       Інформацію за наведеною нижче формою просимо у зручний для Вас спосіб надіслати на адресу управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради: вул. Магістратська, 7, м. Чернігів, 14000, Email:  [email protected]. Телефон для довідок: 67-67-36.  

 

Прізвище, ім`я, по батькові

Займана посада

Контактний номер телефону

Електронна пошта

 

 

 

 

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!