Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
30 листопада 2020 р.

Захист прав споживачів

На виконання пункту 12 плану заходів з реалізації Концепції державної політики у сфері захисту прав споживачів на період до 2020 року, що  затверджена розпорядженням Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 №983-р, з урахуванням рекомендацій Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області щодо висвітлення актуальних питань у сфері захисту прав споживачів інформуємо.

Контроль за додержанням законодавства з питань захисту прав споживачів у м.Чернігові здійснює Головне управління Держпродспоживслужби у Чернігівській області (14034, м.Чернігів, вул.1-го Травня, 180, тел. (0462) 3 01 19).

Актуальна інформація у сфері захисту прав споживачів, зокрема пам’ятки та роз’яснення для споживачів, у разі порушення їх прав у сфері торгівлі та послуг, зразки скарг, розміщені на офіційному веб-сайті Головного управління Держпродспоживслужби у Чернігівській області у рубриці ЗАХИСТ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ/ЯКЩО ВАШІ ПРАВА ПОРУШЕНО/ за посиланням:

https://dpsscn.gov.ua/zakhyst-spozhyvachiv/yakshcho-vashi-prava-porusheno.html.

Отримати консультацію та подати скаргу в режимі он-лайн можна за наступним посиланням :  https://dpsscn.gov.ua/hromadianam/zvernennia-hromadian.html

Цілодобова Гаряча лінія з питань захисту прав споживачів (Call-центр) (044) 364 77 80, 050 230 04 28.

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!