Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
30 січня 2024 р.

Оголошення про проведення Комісії (м. Чернігів, вул.Стрілецька, 88а)

Повідомляємо, що відповідно до пункту 71 Постанови Кабінету Міністрів України від 23 травня 2011 р. № 553 «Про затвердження Порядку здійснення державного архітектурно-будівельного контролю» 02.02.2024 об 11.00 за адресою: вул. І. Мазепи, 19,       каб. 414, м. Чернігів буде проведено засідання комісії щодо розгляду звернень у сфері містобудівної діяльності з приводу звернення ГУ ДСНС України у Чернігівській області щодо можливих порушень вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності під час проєктування на об’єкті: «Реконструкція будівлі спортивно-оздоровчого комплексу з торговельними приміщеннями по будівництва вул. Стрілецькій, 88а в м. Чернігові для розміщення торгово-офісного центру з надбудовою».

У разі неявки замовника або його представника після належного їх повідомлення у спосіб, визначений абзацом шостим цього пункту, заява розглядається без його участі.

У разі неявки заявника розгляд заяви переноситься на іншу дату, про що замовник і заявник повідомляються у спосіб, визначений абзацом шостим цього пункту. У разі повторної неявки заява залишається без розгляду.

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!