Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
15 березня 2018 р.

Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури

проект 

29/VII-


Про надання згоди на безоплатну
передачу у комунальну власність
територіальної громади м. Чернігова
об’єктів  соціальної інфраструктури

 

Відповідно до пунктів 31, 51 частини 1 статті 26 та частин 2, 5  статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності»,  міська рада вирішила:

1. Надати згоду на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова:

1.1. Електромережі зовнішнього освітлення: лінія на дев’яти опорах із проводу ізольованого самонесучого (СІП 2Х25), довжиною 275 метрів погонних та 10 світильників зі світлодіодними лампами побудованої в районі житлових будинків № 92, 94, 96, 98,100 по вулиці Стрілецькій у м. Чернігові (будівельна адреса № 5, 6, 7, 8, 9 по вул. Курсанта Єськова) та будівлі з улаштуванням окремих машиномісць та приміщення для охорони по  вул. Курсанта Єськова, яка перебуває на балансі ТОВ «Денар-Люкс».

1.2. Зовнішньої мережі зливової каналізації прокладеної під землею,  яка побудована при будівництві багатоквартирного житлового будинку № 8/6 (будівельний номер) у третьому мікрорайоні житлового району «Масани», що знаходиться за адресою: м. Чернігів, вул. Незалежності, 15 та перебуває на балансі ТОВ «ОСНОВА-БУД-7».

1.3. Внутрішньоквартального проїзду,  який побудований при будівництві багатоквартирного житлового будинку № 8/1 (будівельний номер) у третьому мікрорайоні житлового району «Масани», що знаходиться за адресою: м. Чернігів, вул. Незалежності, 15 та перебуває на балансі ТОВ «ОСНОВА-БУД-7».

2.   Передачу здійснити відповідно до Положення про порядок передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури, затвердженого рішенням міської ради від 6 березня 2014 року (39 сесія 6 скликання).

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М.) та секретаря міської ради Черненка М. П.    



Міський голова                                                                                              В. А. Атрошенко 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!