Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
8 грудня 2017 р.

Про надання в безоплатне користування спортивними приміщеннями закладів загальної середньої освіти дитячо-юнацькими спортивними школами

проект 

26/VII -

Про надання в безоплатне користування
спортивними приміщеннями закладів
загальної середньої освіти дитячо-юнацькими
спортивними школами

 

Відповідно до законів України «Про освіту», «Про позашкільну освіту», «Про фізичну культуру і спорт», ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Державною цільовою соціальною програмою розвитку фізичної культури і спорту на період до 2020 року, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 1 березня 2017 р. № 115, з метою організації спільної діяльності закладів загальної середньої освіти та дитячо-юнацьких спортивних шкіл комунальної та державної форм власності, які функціонують на території міста Чернігова щодо створення оптимальних умов для залучення дітей та підлітків до систематичних безкоштовних занять фізичною культурою та спортом, міська рада вирішила: 

1. Управлінню освіти Чернігівської міської ради (Білогура В. О.) надавати у безкоштовне користування спортивні зали, плавальні басейни, споруди закладів загальної середньої освіти, що тимчасово не використовуються в освітньому процесі, дитячо-юнацьким спортивним школам комунальної та державної форм власності, які функціонують на території міста Чернігова, для організації безкоштовних занять фізичною культурою та спортом з дітьми та підлітками, згідно з додатком.

2. Зобов’язати адміністрації дитячо-юнацьких спортивних шкіл укладати договори позички на безкоштовне користування спортивними залами, плавальними басейнами, спорудами закладів загальної середньої освіти з управлінням освіти Чернігівської міської ради.

3. Встановити, що вартість комунальних послуг відшкодовується за рахунок управління освіти Чернігівської міської ради.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Хоніч О. П. та постійну комісію міської ради з питань освіти, медицини, соціального захисту, культури, молодіжної політики та спорту (Білогура В. О.).

 


Міський голова                                                                                                     В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!