Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 червня 2017 р.

Про внесення змін до Програми сприяння створенню ОСББ та підтримки будинків ОСББ та ЖБК на 2016-2018 роки

              ПРОЕКТ

  2017 року                                                    м. Чернігів                                    № 21/VII-__

Про внесення змін до Програми сприяння 
створенню ОСББ та 
підтримки будинків ОСББ 
та ЖБК на 2016-2018 роки


Відповідно до пункту 3 статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою сприяння створенню об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та вдосконалення відносин, що виникають у сфері обслуговування житлового фонду об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів, міська рада вирішила:

1. Внести зміни та доповнення до Програми сприяння створенню ОСББ та підтримки будинків ОСББ та ЖБК на 2016-2018 роки, а саме:

1.1. Розділ 4. Механізм реалізації Програми, четвертий абзац викласти у такій редакції: 
“Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради в порядку черговості надходження заявок на участь у Програмі розглядає наданий пакет документів та вносить, не пізніше ніж протягом десяти робочих днів з моменту надходження заявок на участь у Програмі, на розгляд виконавчого комітету Чернігівської міської ради проект рішення щодо включення вказаних робіт до Переліку об’єктів.”

1.2. Розділ 4. Механізм реалізації Програми, п’ятий абзац викласти у такій редакції: 
“У випадку прийняття виконавчим комітетом рішення про включення вказаних робіт до Переліку об’єктів та надання співфінансування на проведення робіт із капітального ремонту будинку, замовник ОСББ (ЖБК) у визначеному чинним законодавством порядку визначає виконавця робіт по капітальному ремонту будинку і не пізніше ніж протягом десяти робочих днів укладає з ним та управлінням житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради тристоронній договір на виконання робіт по капітальному ремонту будинку (додаток до Програми).”

1.3. Розділ 5. Джерела та обсяги фінансування заходів Програми, третій абзац викласти у такій редакції:
“Прогнозний обсяг фінансування Програми на 2016-2018 роки складає 44360,0 тис. грн.”

А саме збільшення у 2017 році  –  15 000 тис. грн.., а в 2018 році – 22500, з них в 2017 році співфінансування з міського бюджету – 12 000 тис. грн., співфінансування ОСББ (ЖБК) –  3000 тис. грн., а в 2018 році  співфінансування з міського бюджету – 18 000 тис. грн., співфінансування ОСББ (ЖБК) –  4500 тис. грн.

2. Управлінню житлово-комунального господарства міської ради (Куц Я. В.), вжити відповідних заходів щодо реалізації змін до Програми сприяння створенню ОСББ та підтримки будинків ОСББ та ЖБК на 2016-2018 роки.

3. Прес-службі міської ради (Чусь Н.М.) забезпечити оприлюднення цього рішення згідно з чинним законодавством.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови (Черненко А.В.), постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М.) та постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку та енергозбереження (Антонов О. С.). 




Міський голова                                                                                     В. А. Атрошенко
                                                                                                    

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!