Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 грудня 2016 р.

Про внесення змін до структури виконавчих органів міської ради

проект

 № 14/VII -


Про внесення змін до структури
виконавчих органів міської ради

 

Відповідно до частини першої статті 11, пункту 5 частини першої статті 26, пункту 6 частини четвертої статті 42, частин першої та четвертої статті 54 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" міська рада вирішила:

1. Утворити структурний підрозділ (без статусу юридичної особи) – відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради та в цій частині внести зміни до рішення міської ради від 28 грудня 2015 року № 2/VІІ-9 "Про структуру виконавчих органів міської ради" (зі змінами), доповнивши підпунктом 1.1.16.

2. Затвердити Положення про відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Чернігівської міської ради, що додається.

3. Затвердити Положення про управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради в новій редакції, що додається.

4. Рішення набирає чинності з 1 січня 2017 року.

5. Вважати таким, що втратило чинність, з моменту прийняття цього рішення – рішення міської ради від 30 листопада 2016 року № 13/VІІ-15 "Про Положення про виконавчі органи міської ради у новій редакції" в частині затвердження Положення про управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради.

6. Міському голові – здійснити заходи щодо приведення існуючої структури виконавчих органів міської ради у відповідність до цього рішення.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови – керуючого справами виконкому Фесенка С. І. та постійну комісію міської ради з питань регламенту, законності, прав і свобод громадян та запобігання корупції (Черненок М. П.).

 

 

Міський голова                                                                                                     В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!