Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
8 вересня 2017 р.

Про затвердження проектно-кошторисної документації


Про затвердження
проектно-кошторисної документації 

 

Відповідно до підпункту 1 пункту «а» частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Порядком затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № 560, розглянувши подання управління культури та туризму міської ради про затвердження проектно-кошторисної документації та експертного звіту Товариства з обмеженою відповідальністю «СІВЕРЕКСПЕРТ» щодо розгляду  кошторисної частини проектної документації від 05 вересня 2017 року №02/604/17, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити робочий проект «Реконструкція прилеглої території з влаштуванням автостоянки для тимчасового зберігання автомобілів відвідувачів КП «Міський Палац культури» за адресою: м. Чернігів, вул. І. Мазепи, 23 (коригування)», загальною кошторисною вартістю 3 345 399,00 грн.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Атрощенка О. А.


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!