Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 липня 2017 р.

Про виділення житла підприємствам, затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, продовження терміну проживання громадянам міста


Про виділення житла підприємствам,
затвердження  списків  громадян,
поставлених на квартирний облік,
продовження терміну проживання
громадянам міста

 

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Виділити:

1.1. Управлінню Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Чернігівській області згідно з листом Державної служби України з надзвичайних ситуацій від 27 квітня 2017 року № 01-6386/214 –

двокімнатну квартиру № … по проспекту Миру, …. Надати квартирі статус службової.

2. Поставити на квартирний облік:

2.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

2.1.1. Вербу Андрія Вікторовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з  21 квітня 2009 року. На підставі поданої заяви та  відповідно   до статей  6, 12 Закону України  «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

2.1.2. Колодежну Валентину Василівну,  сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син),  яка мешкає в однокімнатній,  житловою площею  19,4 кв.м, квартирі № … по вулиці Смирнова, … (різностатевість). Включити до першочергового списку за пільгою чоловіка -  інваліда праці ІІ-ї групи.

2.1.3. Бондаря Сергія Івановича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), який мешкає  в однокімнатній, житловою площею 16,2 кв.м, квартирі № … по вулиці Толстого, …  (відсутність мінімального розміру житлової площі).  Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

2.1.4. Видець Любов Володимирівну, сім’я з  п’яти осіб (вона, дві дочки, син, онук), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 січня 1989 року. На підставі поданої заяви включити до першочергового списку відповідно до підпункту 11 пункту 44 «Правил обліку громадян…» згідно з пільгою дочки - одинокої матері.

2.1.5. Доброходову Наталію Сергіївну, сім’я з трьох осіб (вона, син,  дочка), яка мешкає у гуртожитку для малосімейних по вулиці Рокоссовського, …, де ще зареєстрована та проживає мати (відсутність житла).

2.2.   Включити до позачергового списку:

2.2.1. Висоцького Степана  Степановича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 9 грудня 1987 року. Включити до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців.

3. Внести зміни до складу сім’ї:

3.1. Резнікова Євгена Юрійовича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  17 липня 1995 року. У зв’язку зі смертю Резнікова Євгена Юрійовича, квартирну справу переоформити на дружину – Резнікову Надію Іванівну, одну.

3.2. Славної Ніни Василівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з  24 жовтня 1991 року. На підставі поданої заяви змінити прізвище  «Славна» на «Жадан».

3.3. Чустіль Тетяни Антонівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 24 лютого 1992 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї чоловіка як такого, що виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту, та включити до складу сім’ї онуку - Масан Злату Юріївну, 2013 року народження.

3.4. Журби Тетяни Михайлівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18  серпня 2014 року. На підставі поданої заяви  включити до складу сім’ї сина – Журбу Нікіту Олександровича, 2014 року народження

3.5. Ходзевич Наталії Григорівни,  сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 3 червня 1985 року та у першочерговому списку згідно з  медичним висновком  чоловіка з 21 жовтня 1996 року. На підставі поданих заяв  розділити квартирну справу на: Ходзевич Наталію Григорівну, сім’я з двох осіб (вона, чоловік), дочку – Ходзевич  Олену Станіславівну,  одну,  залишити у загальноміській черзі  з часу набуття права з 9 січня 1987 року.

3.6. Авраменко Лариси Василівни, сім’я з п’яти  осіб (вона, чоловік, дві дочки, онука - Дарина),  на  квартирному   обліку у   загальноміській  черзі з 18 липня 1985 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї чоловіка - Авраменка Анатолія Дмитровича у зв’язку зі смертю та включити до складу сім’ї онуків: Лисаченка Назара Олеговича, 2012 року народження, Пономаренка Макара Євгенійовича, 2016 року народження, Пономаренко Маргариту Євгеніївну, 2010 року народження.

3.7. Спичака Анатолія Миколайовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина,   син,   дочка),   на   квартирному  обліку   у  загальноміській черзі з  21 березня 1993 року. На підставі поданої заяви зняти з квартирного обліку: Спичака Анатолія Миколайовича, дочку - Пилипенко Юлію Анатоліївну як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення. Квартирну справу переоформити на дружину – Спичак Любов Петрівну, сім’я з двох осіб (вона, син).

3.8. Гашилик Тетяни Михайлівни, однієї, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 січня 1992 року. На підставі поданої заяви змінити прізвище «Гашилик» на «Лугіну».

3.9. Видець Любові Володимирівни, сім’я з  чотирьох осіб (вона, дві дочки, син),   на   квартирному   обліку   у   загальноміській   черзі   з   16  січня 1989 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онука – Анисенка Микиту Олександровича, 2016 року народження.

3.10. Ковальського Миколи Йосиповича, сім’я з  чотирьох осіб (він, дружина, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 22 березня 1995 року. На підставі поданої заяви зняти з квартирного обліку дружину та сина – Ковальського Костянтина Миколайовича як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави  для надання іншого житлового приміщення

3.11. Булавін Надії Михайлівни, сім’я з восьми  осіб (вона, дві дочки, зять, онук, онука, сестра та чоловік сестри), на квартирному обліку у загальноміській черзі  та у першочерговому списку як така, що проживає у ветхому будинку, з 18 грудня 1995 року. На підставі поданої заяви  змінити прізвище в квартирній справі з «Булавін» на «Коцюбську» та виключити із складу сім’ї: дочку – Булавін Світлану Вікторівну,  онука – Довгошея Романа Сергійовича, сестру – Васюк Наталію Михайлівну та її чоловіка – Васюка Олексія Петровича.

3.12. Моняко Катерини  Миколаївни, однієї, на квартирному обліку у позачерговому списку як позбавлена батьківського  піклування з 17 листопада 2015 року. На підстав поданої заяви та свідоцтва про зміну імені змінити прізвище в квартирній справі з «Моняко» на «Савченко».

3.13. Голенка Анатолія Івановича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина,   син,  дочка), на квартирному обліку у позачерговому списку   як учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (2 категорія) з 20 червня 2011 року. У зв’язку з розірванням шлюбу  та на підставі поданої заяви  виключити заявника  із складу сім’ї, квартирну справу  переоформити на колишню дружину – Голенок Валентину Володимирівну, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), перевести   до   загальноміської   черги  з 20 червня 2011 року та виключити сімʼю  із позачергового списку.

3.14. Артюх Надії Сергіївни, сім’я з п’яти осіб (вона, чоловік, дочка, син, онук – В’ячеслав), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 16 травня 1988 року.  На підставі поданої заяви  включити до складу сім’ї:  онуку – Артюх Діану Артемівну, онука – Реву Дениса Євгенійовича, онука – Артюха Максима Артемовича.

3.15. Висоцького Степана Степановича, сім’я з п’яти осіб (він, дружина, три сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 9 грудня 1987 року та у першочерговому списку як багатодітна  сім’я з 6 грудня 2003 року.

У зв’язку із смертю сина – Висоцького Олександра Степановича та на підставі поданої заяви виключити його зі складу сім’ї.

4. Виключити із першочергового списку, як таких, що втратили пільгу:          

4.1. Висоцького Степана Степановича, сім’я з п’яти осіб (він, дружина, три сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 9 грудня 1987 року та у першочерговому списку  як багатодітна  сім’я з 6 грудня 2003 року. 

5. Згідно  з   поданою   заявою  продовжити    термін   проживання  до 20 липня 2018  року Галушці Євгенію Дмитровичу в однокімнатній, житловою площею 15,0 кв.м,  квартирі № … по вулиці Любецькій, … (житло для тимчасового проживання), одному, без зняття з квартирного обліку, тимчасово, на рік, як такому, що згідно з медичним висновком за станом здоров’я потребує окремого житла. На черзі у позачерговому списку потерпілих від наслідків аварії на ЧАЕС (І категорія) з 16 грудня 2002 року за № 107.

6. Скасувати: 

6.1. Абзац 17  підпункту 4.1 пункту 4 рішення виконавчого комітету  Чернігівської міської ради  від 17 червня 2008 року  в частині включення Пастушенко Валентини Василівни  до загальноміської черги.

6.2. Абзац 1 пункту 11 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 15 липня 1996 року  № 144  щодо включення до позачергового списку Мольченка Миколи Миколайовича. 

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Черненка М. П.


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!