Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 червня 2017 р.

Про подання щодо внесення змін до переліку виборчих дільниць

Про подання щодо внесення змін 
до переліку виборчих дільниць


 Розглянувши сформоване відділом ведення Державного реєстру виборців Новозаводської районної у м. Чернігові ради подання щодо внесення змін до переліку звичайних та  спеціальних  виборчих   дільниць, утворених  на  постійній основі,  відповідно  до  постанови  Центральної  виборчої  комісії  від  24 січня 2012 року № 11 "Про Порядок утворення звичайних, закордонних та спеціальних виборчих дільниць на постійній основі", керуючись пунктом 5 частини другої статті 38 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет міської ради вирішив:

 1. Затвердити подання до Центральної виборчої комісії щодо внесення змін до переліку звичайних та спеціальних виборчих дільниць, утворених на постійній основі в Новозаводському районі м. Чернігова, згідно з додатком.
 2. Направити подання щодо внесення змін до переліку звичайних та спеціальних виборчих дільниць, утворених на постійній основі в Новозаводському районі м. Чернігова, до Центральної виборчої комісії. 
 3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови – керуючого справами виконкому Фесенка С. І.



Міський голова                                                                  В. А. Атрошенко


Заступник міського голови                                              О. П. Хоніч 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!