Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 червня 2017 р.

Про передачу майна

Про передачу майна 

Керуючись підпунктом 1 пункту "а" статті 29 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та пунктом 74 “Положення про порядок відчуження, списання, передачі основних засобів, що є комунальною власністю територіальної громади міста Чернігова”, затвердженого рішенням міської ради від 26 червня 2012 року (22 сесія 6 скликання) зі змінами та доповненнями, на виконання Програми забезпечення обороноздатності військових формувань територіальної оборони та мобілізаційної підготовки у місті Чернігові на 2016 – 2017 роки, затвердженої рішенням міської ради від 28 квітня 2016 року № 7/VII – 5 зі змінами та доповненнями,  керуючись статтею 827 Цивільного кодексу України, з метою вжиття заходів щодо збереження майна, що було придбане за рахунок коштів міського бюджету,  виконавчий комітет міської ради вирішив: 
 1. Надати згоду на передачу палатки УСТ – 56 – 1 шт. первісною вартістю 24 985,00 грн. (двадцять чотири тисячі дев’ятсот вісімдесят п’ять гривень 00 копійок), що перебуває на балансі виконавчого комітету Чернігівської міської ради, Чернігівському об’єднаному міському військовому комісаріату за договором відповідального зберігання з правом користування.
 2. Відділу обліку та звітності Чернігівської міської ради (Дедущенко Н. М.), юридичному відділу міської ради (Миколаєнко Р. С.) забезпечити підготовку договору відповідального зберігання палатки з правом користування терміном на 1 рік, з умовою дострокового повернення майна у разі виникнення такої потреби.
 3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови – керуючого справами виконкому Фесенка С. І.
 

Міський голова                                                     В. А. Атрошенко


Заступник міського голови                                 О. П. Хоніч 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!