Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
3 червня 2017 р.

Про оголошення повторного відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію щодо спорудження Меморіалу Захисникам України

Проект


Про оголошення повторного
відкритого архітектурного конкурсу
на кращу проектну пропозицію
щодо спорудження Меморіалу
Захисникам України

 

З метою виявлення кращих проектних пропозицій щодо спорудження Меморіалу Захисникам України, ураховуючи рішення № 1 та № 2 громадських слухань членів територіальної громади на тему: «Спорудження меморіалу Захисникам України і Героям Небесної Сотні та затвердження проекту реконструкції скверу імені Богдана Хмельницького» від 29 липня 2016 року, рішення Чернігівської міської ради від 11 серпня 2016 року № 10/VII – 27 «Про визначення місця розташування та найменування меморіалу» та керуючись статтею 6 Закону України «Про архітектурну діяльність», Порядком проведення архітектурних та містобудівних конкурсів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 25.11.1999 № 2137, виконком міської ради вирішив:

1. Оголосити з 16 червня 2017 року по 16 серпня 2017 року повторний відкритий архітектурний конкурс на кращу проектну пропозицію щодо спорудження Меморіалу Захисникам України.

2. Затвердити Положення про проведення повторного відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію щодо спорудження Меморіалу Захисникам України, що додається.

3. Затвердити склад журі повторного відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію щодо спорудження Меморіалу Захисникам України, що додається.

4. Організацію повторного відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію щодо спорудження Меморіалу Захисникам України покласти на управління архітектури та містобудування міської ради (Калюжний С. С.).

5. Прес-службі Чернігівської міської ради (Чусь Н. М.) оприлюднити це рішення згідно з чинним законодавством.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови  Атрощенка О.А.

 

 
Міський голова                                                                                 В. А. Атрошенко


Заступник міського голови
                                                             О.А. Ломако 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!