Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
3 квітня 2017 р.

Про оголошення повторного відкритого конкурсу на кращу ескізну пропозицію зображень барельєфів замість демонтованих з двох стел у складі пам’ятки історії місцевого значення – Меморіального комплексу Слави воїнів, партизанів та підпільників та могили невідомого солдата

проект
Про оголошення повторного відкритого
конкурсу на кращу ескізну пропозицію
зображень барельєфів замість демонтованих
з двох стел у складі пам’ятки історії місцевого
значення – Меморіального комплексу
Слави воїнів, партизанів та підпільників
та могили невідомого солдата

 

З метою виявлення кращих ескізних пропозицій зображень барельєфів замість демонтованих з двох стел у складі пам’ятки історії місцевого значення – Меморіального комплексу Слави воїнів, партизанів та підпільників та могили невідомого солдата, ураховуючи пропозиції комісії з питань міської топонімії, охорони та збереження історико-культурного середовища м. Чернігова (протокол № 5 від 4 липня 2016 року) та керуючись статтею 6 Закону України «Про архітектурну діяльність», Порядком проведення архітектурних та містобудівних конкурсів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 25.11.1999 № 2137, виконком міської ради вирішив:

1. Оголосити з 20 квітня по 04 серпня 2017 року повторний відкритий конкурс на кращу ескізну пропозицію зображень барельєфів замість демонтованих з двох стел у складі пам’ятки історії місцевого значення – Меморіального комплексу Слави воїнів, партизанів та підпільників та могили невідомого солдата.

2. Затвердити Положення про проведення повторного відкритого конкурсу на кращу ескізну пропозицію зображень барельєфів замість демонтованих з двох стел у складі пам’ятки історії місцевого значення – Меморіального комплексу Слави воїнів, партизанів та підпільників та могили невідомого солдата, що додається.

3. Затвердити склад журі повторного відкритого конкурсу на кращу ескізну пропозицію зображень барельєфів замість демонтованих з двох стел у складі пам’ятки історії місцевого значення – Меморіального комплексу Слави воїнів, партизанів та підпільників та могили невідомого солдата, що додається.

4. Відповідальним секретарем повторного відкритого конкурсу на кращу ескізну пропозицію зображень барельєфів замість демонтованих з двох стел у складі пам’ятки історії місцевого значення – Меморіального комплексу Слави воїнів, партизанів та підпільників та могили невідомого солдата призначити головного спеціаліста архітектурно-планувального відділу управління архітектури та містобудування міської ради Коваленко Анну Володимирівну.

5. Організацію повторного відкритого конкурсу на кращу ескізну пропозицію зображень барельєфів замість демонтованих з двох стел у складі пам’ятки історії місцевого значення – Меморіального комплексу Слави воїнів, партизанів та підпільників та могили невідомого солдата покласти на управління архітектури та містобудування міської ради (Калюжний С. С.).

6. Прес-службі Чернігівської міської ради (Чусь Н. М.) оприлюднити це рішення згідно з чинним законодавством.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Хоніч О. П.


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!