Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 березня 2017 р.

Про внесення змін до обліків, видачу дубліката свідоцтва про право власності на житло

проект


Про внесення змін до обліків,
видачу дубліката свідоцтва
про право власності на житло

 

Відповідно до статті 40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, розглянувши заяви громадян, за пропозицією комісії з питань приватизації житла виконавчого комітету Чернігівської міської ради про виправлення в дублікаті свідоцтва про право власності на житло, видачу дубліката свідоцтва про право власності на житло, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Дозволити управлінню квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради (Католик М. А.) внести зміни до обліку приватизованого житла у м. Чернігові у зв’язку з допущеною при виготовленні свідоцтва про право власності на житло помилкою:

-  за адресою: вул. П'ятницька, буд.№ …., кв.№ …., а саме, у дублікаті свідоцтва про право власності на житло, замість: «Кладько Владиславу Сергійовичу…»  зазначити: «Кладько Владиславі Сергіївні…», дублікат свідоцтва про право власності на житло від 20 лютого 2017 року видано замість свідоцтва про право власності на житло від 11 січня 2000 року.

2. Дозволити управлінню квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради (Католик М. А.) виготовити та видати дублікат свідоцтва про право власності на житло у зв’язку з втратою оригіналу:

- від    28   листопада 1995 року,   за   адресою: вул.Текстильників,  буд.№ …., кв.№ …., м.Чернігів, на ім'я: Пащенка Анатолія Васильовича, Пащенка Олександра Анатолійовича;

- від 15 серпня 2001 року, за адресою: вул.Захисників України,  буд.№ ….., кв.№ ….., м.Чернігів, на ім'я: Євмененко Ольги Юхимівни, Савченка Івана Степановича, Савченка Олександра Івановича;

- від  10  серпня 1993 року,  за адресою: вул.1-го Травня, буд.№ ….,  кв.№ …, м.Чернігів, на ім'я: Вакурова Володимира Андрійовича, Вакурової Лідії Олександрівни.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Бистрова В. Е.


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров   

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!