Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
27 лютого 2017 р.

Про визнання таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету міської ради від 17 листопада 2014 року № 342

проект
Про визнання таким, що втратило
чинність, рішення виконавчого
комітету міської ради
від 17 листопада 2014 року № 342

 

Розглянувши листи голови правлінь ОСББ «СТРІЛЕЦЬКА-88», та ОСББ «СТРІЛЕЦЬКА-90» Бондар О. В., відповідно до статей 30, 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою виконання вимог Закону України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку» та Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету міської ради від 17 листопада 2014 року № 342 «Про визначення виконавця послуг з утримання житлових будинків».

2. Комунальному підприємству «ЖЕК-13» Чернігівської міської ради (Прищеп В. М.) забезпечити передачу житлового будинку № 88 по вулиці Стрілецька у місті Чернігові в управління ОСББ «СТРІЛЕЦЬКА-88» відповідно до вимог чинного законодавства України.

3. Комунальному підприємству «ЖЕК-13» Чернігівської міської ради (Прищеп В. М.) забезпечити передачу житлового будинку № 90 по вулиці Стрілецька у місті Чернігові в управління ОСББ «СТРІЛЕЦЬКА-90» відповідно до вимог чинного законодавства України.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Ломако О. А.


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров  

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!