Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 вересня 2016 р.

Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів

Про затвердження списків громадян, 
поставлених на квартирний облік,
виділення житла підприємствам,
громадянам міста, видачу ордерів


Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:


1. Виділити   управлінню Служби   безпеки   України   згідно  з    їхнім   листом  від 23 серпня 2016 року № 74/1/2103   та    інформаційною довідкою з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно  від 2 серпня 2016 року –

трикімнатну квартиру № ... по вулиці Незалежності, .... Надати квартирі статус службової.

2. Змінити статус:

2.1. За клопотанням комунального підприємства «Новозаводське» Чернігівської міської ради

2.1.1.   Службової  трикімнатної,  житловою площею 45,6 кв.м, квартири № ... по вулиці Толстого, .... Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній Гусаком Леонідом Олександровичем, сім’я з семи осіб (він, дружина, дві дочки, три онука). 

2.2. За клопотанням управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області

 2.2.1. Службової  двокімнатної, житловою площею 27,8  кв.м, квартири № ... по вулиці Генерала Пухова, .... Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній Халимоненком Борисом Петровичем, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, онука). 

3. Поставити на квартирний облік:

3.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

3.1.1. Петрука Дмитра Васильовича, одного, який мешкає у приватизованій однокімнатній, житловою площею 19,8 кв.м, квартирі № ... по вулиці Дмитра Самоквасова, ..., де ще зареєстровано та проживає мати (різностатевість).

3.1.2. Навозенко Олену Сергіївну, сім’я з трьох осіб (вона, дві дочки), яка мешкає у приватній однокімнатній, житловою площею 17,2 кв.м, квартирі № ... по вулиці Мстиславській, ... (відсутність мінімального розміру житлової площі). 

3.1.3. Полевода Євгенія Євгенійовича, одного, який мешкає у гуртожитку по вулиці Белінського, ..., кімната № ... (відсутність житла). Включити до першочергового списку згідно зі статтею 96 Закону України «Про Національну поліцію».

3.1.4. Біркун Марину Олександрівну, одну, яка мешкає по вулиці Захисників України, ... - за договором найму  (відсутність житла).

3.1.5. Лису Юлію Віталіївну, одну, яка мешкає у приватній однокімнатній, житловою площею 18,0 кв.м, квартирі № ... по вулиці Захисників України,   ..., де ще зареєстровано та проживає три особи: мати, батько, брат (відсутність мінімального розміру житлової площі).

3.1.6. Берднік Інну Володимирівну, одну, яка мешкає у гуртожитку по вулиці Козацькій, ..., кімната № ... (відсутність житла).

3.1.7. Піпаш Лідію Миколаївну, сім’я з двох осіб (вона, син - 1996 року народження), яка мешкає у кімнаті, житловою площею 14,1 кв.м, комунальної квартири № ... по вулиці Шевченка, ... (різностатевість).

3.1.8. Лисого Андрія Віталійовича, одного, який мешкає у приватній однокімнатній, житловою площею 18 кв.м, квартирі №... по вулиці Захисників України,   ..., де ще зареєстровано та проживає три особи: мати, батько, сестра (відсутність мінімального розміру житлової площі).

3.1.9. Романюка Максима Анатолійовича, одного, який мешкає  по вулиці Захисників України, 3... - за договором найму (відсутність житла). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

3.2. Включити до позачергового списку:

3.2.1. Медведь Ганну Петрівну, одну, яка мешкає в однокімнатній, житловою площею 12,6 кв.м, з частковими зручностями,  комунальній квартирі № ... по вулиці Івана Мазепи, ... (згідно з пунктом 14 «Правил обліку громадян...»). Включити до списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців.

3.3. Відмовити в постановці на квартирний облік як такому, що забезпечений житловою площею згідно з діючими нормами:

3.3.1. Андросу Едуарду Івановичу, одному, який зареєстрований та проживає у приватизованій трикімнатній, житловою площею 48,6 кв.м, квартирі № ... по вулиці Коцюбинського, ..., де ще зареєстровано та проживає три особи: батько, мати, брат. Квартира приватизована на сім’ю з чотирьох осіб (батько, мати, два сини).

4. Внести зміни до складу сім’ї:

4.1. Манойленко Людмили Вікторівни, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 лютого 1990 року. На підставі поданої заяви  та необхідних документів виключити зі складу сім’ї дочку та сина.

4.2. Світочної Людмили Іванівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, три сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  10 серпня 1979 року. На підставі поданих заяв  виключити зі складу сім’ї сина – Сергія.

4.3. Малая Валерія Миколайовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка),   на   квартирному  обліку   у   загальноміській черзі  з 19 листопада 2012 року та першочерговому списку з 21 липня 2014 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина – Олександра, 2016 року народження.

4.4. Шайдура Миколи Володимировича, сім’я з  чотирьох осіб (він, дружина, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 квітня 1982 року. На підставі поданої заяви виключити  зі складу сім’ї сина Олександра у зв’язку зі смертю та включити до складу сім’ї онука – Шайдура Ігоря Дмитровича, 2005 року народження.

4.5. Городок Лідії Степанівни, сім’я з чотирьох осіб, на квартирному обліку у загальноміській черзі з  10 лютого 1982 року, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, два сини). На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї чоловіка у зв’язку зі смертю та  синів – Руслана і Михайла як таких, що забезпечені житловою площею згідно з діючими нормами.

4.6. Щепетової Ірини Михайлівни, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 січня 1993 року та першочерговому списку як одинока матір з 18 лютого 2013 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї дочку - Маргариту, 2014 року народження.

4.7. Цимбаненко Ганни Григорівни, сім’я з  шести осіб (вона, дві дочки, три онуки),   на   квартирному   обліку  у  позачерговому списку з 18 червня 2006 року. На підставі поданої заяви  включити до складу сім’ї  онука - Максима, 2015 року народження.

4.8. Паршукової Світлани Володимирівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка),  на  квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 квітня 2005 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї колишнього чоловіка.

4.9. Марченко Галини Михайлівни, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 квітня 1982 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї сина як такого, що забезпечений житловою площею згідно з діючими нормами, та включити до складу сім’ї онука – Кирила, 2010 року народження.

4.10. Молибоги Ганни Федорівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, дві дочки, зять), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 2 жовтня 1985 року. На підставі поданих заяв виключити зі складу сім’ї:  двох дочок, зятя.

4.11. Король Тетяни Олексіївни, сім’я  з чотирьох осіб (вона, чоловік, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 23 вересня 1981 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онука – Дмитра, 2014 року народження.

5. Внести зміни до квартирної справи:

5.1. Духно Лідії Михайлівни, одної, на квартирному обліку у загальноміській черзі з  19 грудня 1988 року. На підставі поданої заяви змінити прізвище «Духно» на «Бруєнок».

6. Виключити з першочергового списку як таких, що втратили пільгу:

6.1. Джемесюк Марію Іванівну, сім’я з шести осіб (вона,  дві дочки, три онуки), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 1 жовтня 1980 року та першочерговому списку згідно з медичним висновком дочки – Лесь Наталіії Іванівни з 21 квітня 2009 року. 

6.2. Ольшевську Світлану Григорівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, три дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 22 жовтня 1990 року  та першочерговому списку як багатодітна сім’я   з  14 серпня 1991 року.

7. Зняти з квартирного обліку 

7.1. Як таких, що померли:

7.1.1. Трейтяка Михайла Івановича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з  7 квітня 1982 року. Дружину та двох синів забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

7.1.2. Гриценок Марію Миколаївну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 27 грудня 1994 року.

7.1.3. Забасіна  Володимира Петровича, сім’я з двох осіб (він, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з  18 лютого 2002 року. Дочка Іващенко Юлія Володимирівна перебуває на квартирному обліку у складі сім’ї матері - Забасіної Тамари Миколаївни.

7.2. Як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення:

7.2.1. Глотку Любов Іванівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  26 липня 1979 року.

7.2.2. Кухарського Валентина Івановича, сім’я з двох осіб (він, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  18 грудня 1989 року.


7.2.3. Мишка Михайла Федоровича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка),  на   квартирному обліку   у   загальноміській   черзі з  20 листопада 1989 року. Дочка – Полов’ян Любов Миколаївна виїхала  на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

7.3. Як  таких, що виїхали на постійне місце проживання до іншого населеного пункту:

7.3.1. Карпенка Михайла Мойсейовича, сім’я з п’яти осіб (він, дружина, три сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 19 січня 1998 року. Син Олексій помер, син  Артьом зареєстрований в іншому населеному пункті. Дружина та син Андрій  зареєстровані та проживають у чотирикімнатній, житловою площею  55,4 кв.м, квартирі № ... по вулиці Федорова, ....

7.3.2. Ананко Олену  Володимирівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 31 грудня 2004 року.

7.3.3. Нижник  Ніну Олексіївну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  19 вересня 1988 року.

7.3.4. Пушка Андрія Володимировича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  26 грудня 1977 року.

7.4. На підставі поданої заяви:

7.4.1. Майбороду Анатолія Олексійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син),   на  квартирному обліку у загальноміській черзі з  17  червня 1996 року.

7.4.2. Мороз Наталію Миколаївну, одну, на квартирному обліку у  позачерговому списку з 20 серпня 2012 року.

8. Затвердити спільні рішення адміністрацій і профспілкових комітетів підприємств, організацій, житлових комісій про виділення житлової площі та видати ордери:

8.1. Чернігівській митниці державної фіскальної служби України –

Золотаринець Валентині Миколаївні - головному державному інспектору юридичного сектору Чернігівської митниці Державної фіскальної служби України, на службову трикімнатну житловою площею 58,0 кв.м, квартиру №... по проспекту Миру, ... на сім’ю з п’яти осіб (вона, чоловік, дві дочки, мати). Проживали по вулиці Шевченка, ... – гуртожиток.

9.  Згідно   з   поданою   заявою   продовжити   термін   проживання   до 16 вересня  2017 року –

Піун Ользі Олегівні, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), у квартирі № ...   по   вулиці Толстого, ..., яка постраждала від пожежі по вулиці Зарічній, 7-А.

10. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Бистрова В. Е. 




Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко

    

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!