Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
4 серпня 2017 р.

Автобус № 36 у Чернігові замінений на 36-с зі скороченням маршруту


Фото № 1

З 5 серпня у Чернігові замість автобусного маршруту № 36 з’явиться новий - №36-с (скорочений). Цей маршрут не буде обслуговувати перевізник «Пассервіс» у зв’язку з його відмовою. 

Управління транспорту та зв’язку міської ради призначає тимчасового перевізника – КП «ЧТУ» до оголошення нового конкурсу на цей маршрут. Вартість проїзду не змінюється, і також на цьому маршруті будуть дійсні проїзні квитки на тролейбус. Про це повідомив начальник управління Юрій Горбань.

Новий автобусний маршрут, протяжність якого складає 15 км, буде здійснювати перевезення пасажирів автобусами ПАЗ від зупинки "КСК" до кінцевої "Жавинка". Інтервал руху - 30 хвилин.

З метою покращення транспортного забезпечення мешканців міста рух автобусного маршруту №36-с буде синхронізовано з рухом тролейбусних маршрутів №4, №7, №8. 

За словами Юрія Горбаня, відповідні зміни проводяться як тестовий варіант. Тому протягом деякого часу спеціалісти управління будуть вивчати ситуацію, збирати зауваження та пропозиції від мешканців міста. 

Всі, хто бажає висловити свої пропозиції та побажання, можуть звернутися до управління транспорту та зв’язку міськради за адресою: вул. Шевченка, 50, тел.: (0462) 675-503, 671-887, 675-013, електронна адреса: [email protected].

Об’яви щодо розкладу руху автобусного маршруту № 36-с також будуть розміщені на зупинках громадського транспорту.

 

За інформацією управління транспорту та зв’язку міської ради

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!