Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 липня 2017 р.

По проспекту Миру завершуються відновлювальні роботи

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10

У Чернігові по проспекту Миру на ділянці дороги від вул. Мартина Небаби до вул. Олени Білевич вже змонтована нова система каналізації та покладений базовий шар асфальту. Сьогодні на цій ділянці дороги асфальтування продовжується. А найближчими днми, за інформацією управління транспорту та зв’язку міської ради, буде відкритий рух для всього автотранспорту.

Як повідомлялося раніше, по проспекту Миру після сильної зливи відбулося просідання асфальтобетонного покриття. Комунальними службами були проведені роботи по демонтажу пошкодженої основи дорожнього покриття, облаштуванню колодязів з бетонуванням дна та армуванням стін, прокладенню траншей під труби зливової каналізації. Крім того, вже зроблений монтаж двох пластикових труб, бетонування колодязів і решіток та зворотна засипка комунікацій.

За словами начальника управління житлово-комунального господарства міської ради Ярослава Куца, ливнева каналізація, як виявилося, на цій ділянці дороги знаходилася в незадовільному стані. Питання заміни мереж, які знаходяться під землею, одне із найболючіших у місті.

- Бажано було б перекладати всі каналізаційні мережі. Це стосується і мереж Водоканалу, і мереж теплових організацій, і дощових ливневих каналізацій.

Якщо мережі Водоканалу та теплових організацій можна перевірити тиском, то ливневі мережі можна перевірити кількістю води, що штучно ми не можемо зробити.

Було прийняте рішення перекрити дорогу та повністю перекласти цю ливневу каналізацію. Вже покладені дві нові труби і наразі питання відведення води з цієї ділянки на проспекті Миру вже вирішено, - прокоментував Ярослав Куц.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Відеосюжет телеканалу «Дитинець»


Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!