Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 травня 2017 р.

У Чернігові реалізується програма «Сходинки до здоров’я»


Фото № 1

Чернігівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з районними секторами Чернігівського міського відділу з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання покарань та пробації Міністерства юстиції реалізує просвітницько-профілактичну програму «Сходинки до здоров’я».

Учасники тренінгових занять – діти та молодь, засуджені до покарань без позбавлення волі.

Минулого тижня неповнолітні та молоді люди були залучені до участі у лекційно – тренінговій роботі за участю Катерини Вонарх - керівника обласної Клініки, дружньої до молоді.

Метою заходу була профілактика соціально-небезпечних хвороб, запобігання інфікування ІПСШ, гепатитами, туберкульозом, подолання їх наслідків, збереження репродуктивного здоров’я.

Керівник обласної Клініки, дружньої до молоді, надала індивідуальну та групову медико-соціальну допомогу з профілактики ВІЛ/СНІДу, інфекцій, що передаються статевим шляхом, подолання шкідливих звичок, утвердження цінностей здорового способу життя тощо.

Крім того, всі бажаючі мали змогу пройти тестування на ВІЛ, яке провела соціальний працівник БО «Чернігівська МЕРЕЖА».

В черговому занятті з неповнолітніми за просвітницько-профілактичною програмою «Сходинки до здоров’я» взяли участь соціальні працівники Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, районних секторів Чернігівського міського відділу з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання покарань та пробації Міністерства юстиції.

 

За інформацією Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!