Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
15 травня 2017 р.

Студенти-практиканти коледжу економіки і технологій ЧНТУ відвідали дитячий санаторій «Зелений гай»


Фото № 1

Спеціалісти Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді разом зі студентами III курсу коледжу економіки і технологій Чернігівського національного технологічного університету, які навчаються за напрямом підготовки «Соціальна робота», 13 та 14 травня відвідали обласний дитячий протитуберкульозний санаторій «Зелений гай». Ця виїзна робота була здійснена у рамках заходів до Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, які відзначаються цими днями.

У дитячому санаторії наразі перебувають на лікуванні 90 дітей. З нагоди цих сімейних свят для них проведені дві акції «Матусенько, голубонько, благословенна тричі будь» та «Родина, як зірка єдина». Вони проходили у формі лекції-тренінгу та відеолекторію. Для дітей також організована ігротека. Мета проведених заходів – підвищити рівень знань учасників про знакові події у державі, збереження репродуктивного здоров’я, утвердження цінностей сімейних традицій, сформувати усталені поняття поваги та любові до матері.

Чотири студента, які проходитимуть практику в Центрі протягом місяця, після таких занять зможуть використовувати набуті знання та практичні навички, коли у майбутньому стануть соціальними працівниками.

Як вже повідомлялося раніше, у березні на базі Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді практикувалися студенти V та III курсів Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка, які теж навчаються за спеціальністю «соціальний працівник» і «психолог».

 

 

За інформацією Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

 

 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!