Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
5 жовтня 2016 р.

Голосування за проекти бюджету участі завершено


Фото № 1

Голосування за проекти бюджету участі завершено. Днями розпочнеться процес підрахунку голосів. За приблизними оцінками проголосувало понад 10 тисяч чернігівців.

Говорить заступник начальника відділу звернень громадян міської ради Ірина Брусильцева:

-  Приходили окремі громадяни, які вже знали, за який проект вони будуть голосувати. Приходило дуже багато молоді, яка у відділі звернень навіть створювала дискусії, який проект кращий. Приходили і групами, і дуже багато батьків, діти яких ходять до загальноосвітніх шкіл, дитячих садочків, приходили працівники лікарень. На деяких дільницях навіть закінчувались бюлетені і ми підвозили ще, хоча по всіх дільницях попередньо було роздано велику їх кількість.


Найбільшу явку зафіксовано на дільницях у ЖЕКу  № 13, у Деснянській та Новозаводській районних у місті радах та у відділі звернень.

Процес підрахунку голосів триватиме не менше тижня. Причому проекти з категорії «поточні видатки» досить дешеві і можуть розраховувати на втілення навіть за невеликої кількості голосів за них. А от в категорії «капітальні видатки» пощастить лише кільком проектам.

 

 

Відеосюжет  КП «ТРА «Новий Чернігів»


За інформацією КП "ТРА "Новий Чернігів"




Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!