Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
30 червня 2016 р.

З 30 червня в Чернігові працюватиме Молодіжне наметове містечко


Фото № 1

З 30 червня по 2 липня 2016 року в Чернігові на території водноспортивної бази КДЮСШ № 1 Чернігівської міської ради (лівий берег річки Десна, за пішохідним мостом) з нагоди відзначення Дня молоді відбудеться Молодіжне наметове містечко «ТАМ» – Територія активної молоді».

Метою заходу є підвищення національного духу молоді та патріотичного виховання, створення можливостей для самореалізації та розкриття творчого потенціалу молоді.

У заході візьмуть участь молодіжні делегації з усіх районів та міст Чернігівської області та делегація з Республіки Білорусь, а також учасники АТО. Очікується, що всього в містечку житиме 250 учасників.

Програма заходу передбачає: проведення регіонального етапу Міжнародної програми «Студентська республіка», військово-спортивних ігор, Молодіжного музичного фестивалю Music Live Awards, Фестивалю фарб, Театралізованого дійства Івана Купала, програми Творчих візитівок команд КВК, спортивно-змагальної програми, конкурсної програми та багато іншого.

Організатори Молодіжного наметового містечка запрошують представників засобів масової інформації та всіх бажаючих в якості глядачів.

 

За інформацією Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!