Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
31 грудня 2015 р.

У Чернігові продовжує діяти заборона на феєрверки


Фото № 1

У Чернігові продовжує діяти рішення виконавчого комітету міської ради щодо заборони використання на території міста піротехнічних виробів – феєрверків і салютів. Це рішення було схвалено ще 18 серпня 2014 року.

Згідно з документом, тимчасова заборона на використання піротехнічних виробів пов'язана із проведенням антитерористичної операції на Сході України. Належний контроль ухваленого рішення продовжує забезпечувати Чернігівський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Керівники підприємств ресторанного господарства, нічних клубів, дискотек та приватні підприємці міста, які надають послуги з відпочинку, повинні забезпечити виконання даного рішення. Згідно зі статтею 195-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення - порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів, на порушників накладається штраф в розмірі від тридцяти п’яти до шістдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією піротехнічних засобів.

Використання піротехнічних виробів на час проведення антитерористичної операції заборонили також у Житомирі, Харкові, Тернополі, Кіровограді та Сумах.

 

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!