Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
30 грудня 2015 р.

Побудова сміттєпереробного заводу – серед пріоритетних завдань Владислава Атрошенка


Фото № 1

Одним із пріоритетних завдань роботи Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка є побудова сміттєпереробного заводу на території полігону в мікрорайоні Масани. 

Для того, щоб забезпечити прозорість та відкритість процесу залучення інвестора, на доручення міського голови Атрошенка В. А. надаємо наступну інформацію:

За інформацією ПП “Грандпласт” на даний момент кількість ТПВ на території полігону становить близько 5,55 млн тон або 22,2 млн метрів кубічних;

Середньодобова кількість приймання ТПВ складає близько 1615 метрів кубічних;

Морфологічний склад ТПВ орієнтовно становить:

харчові відходи - 28%

полімери - 22%

папір, картон - 21%

деревина - 7%

змет з вулиць - 7%

скло - 6%

Інші відходи - 9%.

 

Чернігівська міська влада відкрита для переговорів з потенційними інвесторами, які зацікавлені в реалізації проекту побудови заводу з переробки сміття в Чернігові. Наші вимоги - це повинен бути соціально відповідальний бізнес, який гарантуватиме досвід та можливості реалізувати відповідний проект. Проект має відповідати європейським екологічним стандартам, а також включати програму запровадження та пропаганди розбірного збору сміття в Чернігові.

 

Контактна особа в міській раді - заступник Чернігівського міського голови Ломако О. А. (тел: 77-48-60, e-mail [email protected])

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!