Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 вересня 2014 р.

Чернігів: за місяць централізоване водопостачання отримають мешканці вулиці Кропивницького


Фото № 1

Комунальне підприємство "Чернігівводоканал" у такий непростий економічний час продовжує працювати задля покращення якості водопостачання в обласному центрі. Вже розпочато  роботи з будівництва водопроводу по вулиці Кропивницького. До цього часу мешканці цього району користувалися водою з колонок та з власних свердловин, але така вода не достатньої якості.

Роботи з будівництва водопроводу триватимуть місяць, їх вартість складатиме 920 тисяч гривень. Це частково власні кошти підприємства та частково – виділені з міського бюджету.

На сьогодні «Чернігівводоканал» з об’єктивних причин не має змоги на впровадження масштабних проектів, однак заплановані роботи виконуються повністю. Так, місяць тому централізоване водопостачання отримали мешканці вул. 1 Травня.

За словами директора КП «Чернігівводоканал» Олександра Шкіня, наразі немає можливості забезпечити централізоване водопостачання всього району, адже це ще більше 200 метрів водопроводу і, відповідно, чималі кошти. Питання буде вирішене в перспективі. 

 

За повідомленням прес-служби КП «Чернігівводоканал»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!