Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 квітня 2014 р.

У Чернігові провели День довкілля


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

12 квітня в Чернігові трудові колективи підприємств, установ та організацій, студенти, активісти громадських організацій, а також мешканці багатоповерхівок і приватного сектора масово вийшли на загальноміський суботник.

Міський голова Олександр Соколов із заступниками та більшою частиною колективу міської ради працювали в Центральному парку культури та відпочинку. Секретар міської ради Владислав Кухар очолив команду депутатського корпусу. Тут же в парку прибирали голова обласної державної адміністрації Володимир Івашко з працівниками апарату та деякими департаментами ОДА. Кілька відділів та управлінь міськради навели лад на території історичного Валу. Працівники обласної ради на чолі з головою Миколою Звєрєвим впорядковували територію нещодавно створеного регіонального ландшафтного парку «Ялівщина».

До прибирання Ялівщини і берегів Стрижня долучилися представники громадської ініціативи «Зробимо Україну чистою – 2014», Чернігівського осередку дівчат-гайдів, Територіальної общини Чернігова та клубу «Play in». Береги Десни очищали студенти й викладачі Чернігівського національного технологічного університету, громадські організації «Сучасний Чернігів» і «Молодь проти». Урочище «Святе» звільняли від сміття учасниці «Ліги ділових і професійних жінок» та «Спілки жінок м. Чернігова».

За даними управління ЖКГ міської ради, безпосередньо в ході Дня довкілля відремонтовано 41 дитячий майданчик, ліквідовано 11 стихійних сміттєзвалищ, вивезено 170 м³сміття, висаджено 370 дерев та 114 кущів. Найближчим часом буде організовано вивезення сміття, зібраного під час суботника.

Міський голова задоволений активністю, яку виявили чернігівці в День довкілля. «Приємно бачити людей, які наводять порядок у своєму місті», - каже О. Соколов.

У Чернігові з 1 квітня триває місячник благоустрою міських територій, парків, скверів та поліпшення санітарного стану довкілля.

 

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!