Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 вересня 2018 р.

Прес-служба міської ради просить НСЖУ, ІМІ та комісію з журналістської етики дати оцінку чернігівському виданню


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

Прес-служба Чернігівської міської ради звернулась із офіційним листом до Інституту масової інформації, Національної спілки журналістів України, Комісії з журналістської етики з приводу матеріалу, оприлюдненому 11 вересня 2018 року на Інтернет-ресурсі Челайн.

На нашу думку, матеріал є прикладом грубого порушення журналістських стандартів: у статті поширюється недостовірна та нічим не підтверджена інформація про членів сім’ї міського голови (яка вже спростована особою, яка згадується у матеріалі). 

Більше того, абсолютно незрозуміло, чому анонімного автора так цікавить приватне життя доньки міського голови, яка не займає жодної посади в міській владі, та на якій підставі він поширює інформацію про її «цивільного» або «майбутнього» чоловіка?

Прес-служба міськради просить Інститут масової інформації, Національну спілку журналістів України (частина представників Інтернет-ресурсу Челайн може бути дійсними членами НСЖУ) та Комітет з журналістської етики як організації, які сповідують прагнення до журналістських стандартів, відстоюють честь професії медійника, надати оцінку матеріалу.

Лист додається.


 


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!