Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 травня 2018 р.

Санаторій «Зелений гай» перевірять на готовність до прийому дітей на літній відпочинок


Фото № 1

25 травня об 11 годині міською комісією з перевірки оздоровчих закладів щодо їх готовності до прийому дітей на літній відпочинок та оздоровлення планується перевірка Чернігівського обласного дитячого протитуберкульозного санаторію «Зелений гай».

До складу комісії входять спеціалісти управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради, управління охорони здоров’я міської ради, управління освіти міської ради. Також представники відділу нагляду в агропромисловому комплексі по соціально-культурній сфері Управління Держпраці у Чернігівській області, Чернігівського міського відділу управління держслужби з надзвичайних ситуацій України в Чернігівській області, відділення організації санітарно-гігієнічних досліджень ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України», Чернігівського міського управління Головного управління Держпродспожив служби в Чернігівській області.

Чернігівський обласний дитячий протитуберкульозний санаторій «Зелений Гай» розміщений у позаміській зоні, в сосново-березовому лісі, біля річки Білоус. Функціонує щорічно, розрахований на 100 місць, для дітей віком від 6 до 17 років.

У цьому закладі використовуються основні засоби санаторно-курортної реабілітації: санаторний руховий режим, лікувальне дієтичне харчування, кліматотерапія, лікувальна фізкультура та масаж, фізіотерапевтичні методи, фітотерапія.

 

За повідомленням управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!