Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
31 жовтня 2017 р.

Програма підтримки народжуваності в місті Чернігові: перші виплати


Фото № 1

31 жовтня виконавчий комітет Чернігівської міської ради своїм рішенням затвердив виплату перших міських допомог при народженні дитини. Ці допомоги місто починає виплачувати відповідно до ініційованої Чернігівським міським головою Владиславом Атрошенком і прийнятої міською радою 21 вересня Програми підтримки народжуваності у місті Чернігові на 2017-2022 роки.

Докладніше про тих, хто отримає виплати першими – в матеріалі, опублікованому минулого тижня  http://www.chernigiv-rada.gov.ua/news/view/10233

Це 22 чернігівських родини, у двох з яких – двійні, тобто виплати – на 24 немовлят. Ці родини принесли заяви й належні документи до відділу звернень міської ради першими. У спеціальної комісії, до якої входять медики, представники соціальних служб і депутатського корпусу, ніяких питань щодо них не виникло, тож вона затвердила список.

Загальна сума «першого траншу» допомог – 200 тис грн.

Матеріальна допомога буде перерахована на Муніципальні картки чернігівця (вони вже оформляються). Також про видачу коштів міської допомоги кожного отримувача сповістять персонально.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!