Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 квітня 2024 р.

Повідомлення про утворення конкурсної комісії


Фото № 1

Відповідно до рішення виконавчого комітету №186 від 02 квітня 2024 року (затвердженого розпорядженням Чернігівської міської військової  адміністрації Чернігівського району Чернігівської області від 04 квітня 2024 р. №187) «Про проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території міста Чернігова»  утворено конкурсну комісію для проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території  міста Чернігова (далі – конкурсна комісія).

Згідно з Порядком проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2023 року № 918, до складу конкурсної комісії входять посадові особи організатора конкурсу та можуть залучатися (за згодою) представники територіального органу Держпродспоживслужби, підприємств, установ та організацій, що виробляють, виконують та/або надають житлово-комунальні послуги, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та органів самоорганізації населення, а також посадові особи відповідного органу місцевого самоврядування та/або виконавчої влади.

Пропонуємо долучитися до роботи конкурсної комісії представників, зазначених в абзаці другому цього повідомлення. Про намір взяти участь в роботі конкурсної комісії просимо повідомити до 24 квітня 2024 року  на електронну пошту [email protected] або за телефоном (0462) 941-544 (контактна особа Чікірісова Світлана Володимирівна).

 

Дата та час проведення конкурсу: 07 травня 2024 року о 15:00 год.

 

За повідомленням управління ЖКГ міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!