Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
4 травня 2018 р.

Розпорядження міського голови "Про відзначення Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у м. Чернігові у 2018 році"

УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м. Чернігів

3 травня 2018 року                                                                                                              № 121-р 


Про відзначення Дня пам’яті
та примирення і 73-ї річниці перемоги
над нацизмом у Другій світовій війні
у м. Чернігові у 2018 році

 

Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Указу Президента України «Про відзначення у 2018 році Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні» від 26 березня 2018 року № 85/2018, з метою увічнення безсмертного подвигу українського народу у роки Другої світової війни, вшанування пам’яті полеглих у боротьбі за свободу і незалежність нашої Батьківщини, патріотичного виховання, збереження традицій шанобливого ставлення до людей старшого покоління, якісної підготовки та відзначення Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні:

1. Провести у м. Чернігові заходи з нагоди  Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у м. Чернігові у 2018 році.

2. Затвердити склад організаційного комітету з підготовки та відзначення Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у м. Чернігові у 2018 році, що додається.

3. Затвердити План заходів з підготовки та відзначення Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у м. Чернігові у 2018 році (далі – План заходів).

4. Управлінню культури та туризму Чернігівської міської ради (Шевчук О. І.) забезпечити проведення заходів 6-9 травня 2018 року.

5. Деснянській та Новозаводській районним у місті Чернігові радам, управлінням та відділам Чернігівської міської ради забезпечити виконання Плану заходів.

6. Оплату видатків на підготовку та проведення заходів здійснити згідно із затвердженими кошторисними призначеннями на 2018 рік по управлінням та відділам, комунальним підприємствам Чернігівської міської ради, відповідальним за проведення вказаних у Плані заходів.

7. Відділу господарського та транспортного забезпечення Чернігівської міської ради (Мішок В. М.) забезпечити придбання квітів відповідно до Плану заходів.

8. Управлінню охорони здоров’я Чернігівської міської ради (Кухар В. В.) надати медичний супровід відповідно до Плану заходів.

9. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В)  забезпечити своєчасне упорядкування та прибирання території в місцях проведення заходів.

10. Комунальному підприємству «Міськсвітло» Чернігівської міської ради  (Николенко В. М.), управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) забезпечити підключення звукової та звукопідсилюючої апаратури до джерел електричного струму в місцях проведення заходів.

11. Управлінню транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку Чернігівської міської ради (Рижий О. М.) організувати надання транспорту для перевезення учасників заходів відповідно до Плану заходів.

12. Управлінню патрульної поліції у Чернігівській області Департаменту патрульної поліції (Зотов О. С.) вжити заходів з організації безпеки дорожнього руху, забезпечення публічної безпеки і порядку у місцях проведення заходу.

13. Чернігівському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області (Реберг В. К.) забезпечити публічну безпеку і порядок у місцях проведення масових заходів.

14. Відділу взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи Чернігівської міської ради (Ткач А. В.) забезпечити координацію дій правоохоронних органів із організаторами заходів.

15. Чернігівському міському відділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Чернігівській області (Дьогтяр П. П.) забезпечити дотримання заходів протипожежної безпеки у місцях з масовим перебуванням людей під час святкування відповідно до Плану заходів.

16. Прес-службі Чернігівської міської ради (Чусь Н. М.)

16.1. Звернутись до осередків політичних партій та громадських організацій, що зареєстровані у місті Чернігові, з пропозицією утриматись від використання партійних прапорів чи іншої партійної символіки, а також іншої атрибутики, крім державних прапорів України, під час проведення заходів з відзначення Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у м. Чернігові у 2018 році.

16.2. Рекомендувати релігійним громадам міста Чернігова провести 8 травня 2018 року молебні за жертвами Другої світової війни за мир та злагоду в суспільстві.

17. Прес-службі Чернігівської міської ради (Чусь Н. М.), комунальному підприємству «Телерадіоагенство «Новий Чернігів» Чернігівської міської ради (Капустян О. І.) забезпечити висвітлення заходів, пов’язаних з відзначенням Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у м. Чернігові у 2018 році.

18. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Хоніч О. П.

 

  

Перший заступник  міського голови                                                                            О. В. Шевченко 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!